Som dom flesta redan vet och ni andra säkert redan listat ut så är ju hundar det som upptar det mesta av mitt liv , men som så många tjejer så är jag kanske rent allmänt djur tokig . Häst , marsvin och katt är sånt som rört sig runt mig och vice verca . Sport är kanske generellt inget större intresse , men basket och då speciellt Sundsvall Dragons ligger mig varm om hjärtat , vilket faktiskt går igen hos namnen på flera av mina hundar , Bennerman efter Doremus Bennerman , Double D efter Dion Dobbs och Dragon efter just Sundsvall Dragons m fl .

Kanske lite mindre tjejigt är väl att jag i början av 90-talet var en av dom första , kanske till och med den första tjejen i Sverige att tävla i billjud , ni vet , massor av stereo och ett helsikes (o)ljud , beror ju på vem man frågar .

Till vardags så arbetar jag inom vården som undersköterska, ett på många sätt tungt yrke , men samtigt stimulerande på minst lika många sätt , jag trivs jättebra och har just inga planer på annat .

Faster blev jag 2005 , då min bror Glenn och hans fru Ulrika fick sin prinsessa Leia . 1998 och 2005 blev jag även gudmor , först till en pojke och senare till en flicka i en annan familj .

Mitt intresse med hundar i min kennel är riktat mot utställning , men det som egentligen är viktigt är att hundarna är sunda och får leva ett bra liv , allt annat är bonus . Därför ställer jag höga krav på mina valpköpare och fodervärdar , det finns ingen anledning att låta en levande varelse bli en fråga om ekonomiska intressen , hjärta och hjärna måste kunna sammarbeta .

 

En kvinna använder dagligen ca 7000 ord , mannen använder 3000 !

TILLBAKA